Sari la conținut

Sesiunea de Comunicări Matematice 2023

Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Ovidius din Constanța, în colaborare cu Societatea de Științe Matematice, filiala Constanța, organizează Sesiunea de Comunicări Matematice 2023 în data de 9 decembrie 2023.

Lucrările se vor desfășura în două secţiuni. Secţiunea A este deschisă tuturor elevilor, studenților și profesorilor de matematică şi se va desfăşura la sediul facultăţii în situaţia în care nu vor apărea evenimente neprevăzute între timp. Secţiunea B este deschisă doctoranzilor şi se va desfăşura online. Platforma online împreuna cu link-ul de conectare se vor anunţa tuturor participanţilor pâna la data de 6 decembrie 2023.

Înscrierile se pot face până la data de 29 noiembrie 2023 printr-un e-mail la adresa vivian@univ-ovidius.ro (Viviana Ene) pentru Secţiunea A şi la adresa cristina_flaut@yahoo.com (Cristina Flaut) pentru Secţiunea B. În e-mail, se vor indica numele și prenumele participantului, afilierea și adresa e-mail. Participanții care doresc să participe cu comunicări trebuie să trimită în plus, la aceeași adresă, titlul comunicării și un rezumat de maximum o pagină. Comunicările acceptate pentru susținere în cadrul sesiunii vor fi anunțate pe data de 6 decembrie 2023. Tot atunci se va afișa pe site și programul manifestării.

Comitetul științific

Alexandru Bobe (Universitatea Ovidius)
Wladimir -Georges Boskoff (Universitatea Ovidius)
Luminița Cosma (Universitatea Ovidius)
Constantin Costara (Universitatea Ovidius)
Raluca Vernic (Universitatea Ovidius)

Comitetul de organizare

Gabriela Badea (Universitatea Ovidius)
Daniela Bălănescu (Inspectoratul Școlar Județean Constanța)
Viviana Ene (Universitatea Ovidius)
Cristina Flaut (Universitatea Ovidius)
Student Andreea Marin (Universitatea Ovidius)
Student Anamaria Gabriela Neculae(Universitatea Ovidius)

Secțiunea A: PROGRAM PREZENTĂRI PARTICIPANȚI

Secțiunea B: PROGRAM  REZUMATE  PARTICIPANȚI