Sari la conținut


Concursul de Informatică și Tehnologii Informatice
al Facultății de Matematică și Informatică
(în colaborare cu ISJ Constanţa)

– Ediţia 2021 –

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității OVIDIUS din Constanța organizează  a XIV-a Ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației – ESTIC 2021 (a doua în online) care va avea loc în data de 29 mai 2021, începând cu ora 9:00. Platforma unde se vor ține cele două secțiuni de concurs (elevi de liceu și studenți) va fi anunțătă la adresa https://fmi.univ-ovidius.ro/evenimente-studentesti/estic/  și pe pagina de Facebook a FMI.

Concursul se adresează, așa cum am menționat anerior, studenților și elevilor de liceu și le oferă acestora șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT. Aplicațiile software vor fi evaluate în funcție de originalitatea ideii, implementare și utilitate practică, iar cele mai bune vor fi premiate.

Înscrierea la acest concurs se va face completând formularul de la adresa bit.ly/estic21elevi pentru secțiunea elevi de liceu, respectiv bit.ly/estic21studenti pentru secțiunea studenți.

Termen limita de înscriere: miercuri, 26 mai 2021, ora 12.00.

Pentru detalii suplimentare puteți scrie pe adresa concurs.estic2021@gmail.com.

Anunț platforme concurs

Programare susțineri elevi

Programare susțineri studenți

Comunicat presă UOC

Premii concurs ESTIC 2021

 Va asteptam!

 #Estic #FMI  #UOC #ISJ_Cta #TeamArt #AquaSoft #SeniorSoftware #TechVentureBank #ScauneOnline #BlueCode

ESTIC 2021