Skip to content

Oportunităţi de dezvoltare a cariere profesionale în IT

Faculty of Mathematics and Informatics vă invită să participaţi în data de 28 mai 2021, începând cu ora 11:30, la workshop-ul cu titlul “Oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale în IT”.

Workshop-ul continuă seria manifestărilor dedicate dialogului şi colaborării dintre mediul academic si cel socio-economic şi se adresează în special studenţilor Facultăţii de Matematică și Informatică din anul I.

În deschiderea workshop-ului, reprezentanții Fundaţiei EOS România vor prezenta programul propus studenților din anul I pentru practică studenţească, ce se va desfășura în perioada 28.06 – 11.07.2021.

Începând cu ora 12:00, vor fi prezenţi în calitate de invitaţi speciali reprezentanţii DIGI România (RCS & RDS). Specialiştii DIGI vor prezenta activitatea companiei, precum şi oportunităţile de dezvoltare a unei cariere în cadrul acesteia. Workshop-ul se va încheia cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Evenimentul va avea loc on-line, pe platforma Cisco Webex, la adresa:

https://ovidius.webex.com/meet/cristina.sburlan

Organizatori din partea Facultăţii de Matematică şi Informatică:

Lect. univ. dr. Cristina Sburlan – tutore în cadrul proiectului ROSE, “Centru de Învățare SAPIENTIA – OVIDIUS”, AG nr. 106/SGU/CI/II/2018

Lect. univ dr. Gabriela Badea – prodecan FMI